marți, 16 decembrie 2014

Parada Virtual hug, numărul de decembrie


Că-s mare fan de Virtual hug, se ştie! De nu se ştie, o mărturises toate ediţiile la care am participat de un an şi mai bine. Mi-i tare la îndemână să dedic o postare pe lună unui om căruia vreau să-i spun mulţumesc din o mie de motive or numa' unu. Deja am scrise următoarele două episoade pentru că tare bine-mi face şi de-s îmbrăţişata şi de-s îmbrăţişătoarea.
Luna aceasta îs gazdă de paradă. Să defilăm repede dară pentru ca Moşu să nimerească următoarea gazdă.

Primul gând bun fu de la Stefy, c-o prăjitură de mie mi-o rămas în pofte de la publicare, pentru Simona.


Cea de a doua îmbrăţişare o fost dăruită de Alexandrina Adinei (al cărei blog şi io-l răsfoiesc adesea cu încântare). Salată cu roşii, cuş cuş şi pătrunjel  fu reţeta Alexandrinei.


A treia scrisoare pe poşta redacţiei îi creierul Laurei, fireşte omleta creieroasă inspirată de o reţetă de-a lu Lopfras, unul dintre cele mai frumoase bloguri pe care am aterizat io în ultima vreme.


A patra îi îmbrăţişată Mamy Vio de Crisa c-o reţetă dukănită desigur. Un pate de ficat cu brânză fiert în borcan care merită-ncercat şi de nedukani îs sigură, ca să citez din G  « n-are ce să nu fie bun !« 


Şi închei parada cu prăjitura de la ziua mea care-o devenit între timp « şi când mai faci prăjitură d' aia cu foi şi gem de roşii «  cu care mulţumesc fetelor de-au reuşit să mulţumească luna asta şi celor care n-au reuşit.



Ediţii bune, Virtual hug şi mamă de vîmare hîmare !

4 comentarii:

  1. Sarut mana pentru gazduire de parada si pentru toate participarile din acest an!!!! Sa astepti maine telefon de la un nene :D Raspunde-i, ca-i Mos Craciun!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, tre să învăţ în noaptea asta "Moşule ce tânăr eşti, e prima oară când vii la mine":)))))

      Ștergere
    2. Razi tu, razi! :D Dar o sa vezi ca vine :D

      Ștergere
  2. O şi venit, dar eu nu m-am îndoit nicio clipă! Săru mâna, doamna secretara lu Moşu!

    RăspundețiȘtergere