sâmbătă, 24 mai 2014

La medic.Diagnostice


Sală de aşteptare. Televizor suspendat pe History.
Mă aşez suficient de aproape cât să-i văd scrisu, îmi jur iară că data viitoare ce va fi cu bani merg şi cu ochii şi mă-ncep a hilizi, nu musai că-i amuzant ci mai mult ca o stare de drag şi împlinit doruri. Am io o mare iubire pentru History dintr-o iarnă-n care împreună cu C. pân la doişpe nu ne mişcam din faţa televizorului. Amu mai ajung pe acolo o dată pe lună când îs la mama, io n-am. Că am lămurit şi dragul şi dorul,  reiau.
Sub televizor o domniţă. Ochii în telefon, ochii la mine, io hilizeală pe televizor, hilizeală pe ea.
-         Liposucţie face domnu doctor? întreabă către  asistenta aflată hăt la trei scaune în spatele meu.
Cum i-o răspuns prin semne, că de auzit n-am auzit-o, n-am habar amu de face liposucţie or ba.
Când în secunda următoare se ridică să intre conform invitaţiei medicului, văd unul dintre cele mai bombate funduri de le-am văzut io vrodată făr de photoshop. Rochiţă albă cu laterale negre, pantofi înalţi, picioare lungi, cred că-i prima perfect clepsidră de-am avut-o-n faţa ochilor. O diagnostichez ca una dintre cele mai frumoase femei în viaţă şi încep analiza celorlalte participante la aşteptare.
Lângă top modelă două brune, atât am fost de atentă la părul cel lung şi cârlionţat că n-am reţinut vestimentaţii, ci doar săndăluţe albe.
-         Pentru botox, intraţi! ordonă medicul şi ele execută sincron.
 Numărul trei or patru, în funcţie de cum le inventariez pe cele două săndăluţe albe, era desigur tot o 90-60-90 aterizată de prin vro revistă lucioasă. Era minunat colorată pe la ochi cu verde, blond lung şi drept.
După ea, am urmat eu. Pe biroul medicului erau pernuţe de silicon.
 Am urmat eu, adică flanelul de lână cu care am plecat de la mama în toamna lui 2008, pantofii tot de atunci, ăia de mi-o zis bătrâna că-i musai să-i arunc, cheptănată ieri, nesprâncenată, o divă la pensie, asta ca să nu exagerez.
-         Domnu doctor, mă necăjeşte tare coşu ăsta de pe gât!


Pentru că toată situaţia fu tare amuzantă, pân la nota de plată cât trei sferturi de salariu, trimit repede mesaj unui prieten:  am descoperit în Bacău locul cu cele mai frumoase femei din lume, răspunsul primit instant: le face şi implant de creier?! In timp ce-l bombăn pe răutăcios zic repede un bogdaproste către  D.D. care nu m-o făcut şi frumoasă.


4 comentarii:

  1. Si esti bine pana la urma, ca de platit am inteles ca ai platit o caruta de bani ?
    Sa stii ca tu esti mai frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic mai tre sa dau 200 de euro sa-mi taie gatu zilele astea si sa ma vindece. Practic nu vreu sa ma gandesc:) Sor mea avu o concluzie inteleapta: 35 de ani n-ai calcat la medici, amu incepi cu asta, apoi vezi cu diabetu si ochii, recuperezi bine.

      Ștergere
  2. scumpa tare vizita la estetician, si nici nu face diferenta la tarif intre necesitate si moft :) Imi place mult cum scrii si esti haioasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit pe zambetania, Michelle! Tocmai pentru ca am in viata mea femei destepte care si-au anulat din complexe prin astfel de operatii, eu nu generalizez la modul sunt mofturi or elele respective is lipsite de inteligenta.
      Cum e la mare? Un pustiu splendid!

      Ștergere