sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Tort Ben 10 (2) şi câinele râmă


 - Ştefănuţ, ce mai faci?
- Şi eu prin casă, Maria!
- Şi Teo?
- Teo se prosteşte cu căţelul râmă!

Pentru neştiutori, Ştefănuţ are 5 ani, iară Teo, frate su 1 an.


Sigur că Ben 10 e vedeta postării, mă alint şi eu c-o figurină pe care mi-am dorit-o enorm. Teo a ales pentru tortul de moţ căţei Shar Pei, Dănuţ n-o vrut să-i încerce, aşa că m-am trezit a doua zi de Crăciun luptându-mă iară cu pasta de lapte praf. Am optat pentru ea cu gândul că voi obţine mai uşor o culoare naturală, pe cuvânt că de era o pastă bună reuşeam!


S-o lăţit, lălăit şi curs pân o rămas ceea ce se vede. Vro 3 persoane consecutiv privindu-l de la spate au aclamat "ce omidă frumoasă, Maria!". De la Ştefănuţ o ajuns râmă, o fi zis vrunu şi râmă, ceea ce mintea mea o refuzat să audă.


La postarea cu Ben 10 (1) e povestit traseul facerii. Aci fu olecuţă mai uşor pentru că am folosit doar fodekor, făr de pdz. De nu se pricepe din poze, e un tort aproape pătrat aşezat pe un suport rotund. Rotund am avut, rotund am folosit. Ziceam aproape pătrat pentru că nu i-o încăput şi colţurile pe platou şi atunci le-am tăiat. Simplu, nu?! Ideea fulgilor verzi nu fu a mea, ci a Omului. Io i-am bâiguit albi.



O avut blat pandişpan, ciocolatoasă cu lapte şi ciocolatoasă amară cu pişcoturi de şampanie între. Montat în pătrata de 24x24 o avut 3 kg cu pdz şi decoraţiuni.
Ştefănuţ zice că fu un tort frumos. După 5 ani de primit ""Maria, dar uite cum trebuia!"/"Data viitoare să-l faci invers!" io nu mai cred nimic!
Mi-ar mai plăcea să lucrăm unul. Rectificare: să lucrez şi io unu, că aştia-s a lu' Dănuţ amândoi. Da' io am 8 Hello Kitty!

2 comentarii:

  1. Ce omido-rama frumoasa!!!! :))
    Am ras cu lacrimi!!! :))) Doamne Maria, ce comenzi grele primesti! Daca Teo a fost multumit, atunci cred ca nu a fost asa groaznic :D
    Oricum, tare urata mai e omida asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crisa, şi io care credeam că poruncile lu Ştefănuţ de maşini şi titirezi îs grele ! În 5 ani dubli cu aniversări şi onomastici n-am ratat cât fu la Teo la al treilea tort (norocu meu că la botez nu şi-o comandat el torturile:)))

      Ștergere